Удължиха работното време на кабинковия лифт в Боровец заради добрите условията за планински туризъм
Удължиха работното време на кабинковия лифт в Боровец заради добрите условията за планински туризъм
Slide
Slide
Slide
Slide

Боровец. Летният туристически сезон в Боровец днес бе официално открит. Традиционно, през целия ден имаше забавления и изненади за гостите на курорта.

Всички, закупили дневна байк карта в първия ден от сезона (18-и юни), ще могат да карат безплатно с нея и в неделя (19-и юни).

Новото в парка тази година са добавените три нови трасета, от които е и първият в България Air Line, проектиран и изпълнен от Джорди Баго.

От този сезон в курорта Боровец можете да ползвате 10 пътеки, които са подходящи за велосипедисти с обща дължина над 60 км. Това са естествени пътеки в планината. Преди сезона се почистват, но без ежедневна поддръжка. Подходящи са за любителите на колоезденето – начинаещи, семейства и напреднали байкъри, които искат да се насладят на дългите преходи. Вело пътеките често са споделени маршрути и по тях могат да се срещнат пешеходци.

Всички, закупили дневни байк карти ще участват в томболата за лифт карти, едната от които е сезонна карта Лято 2022. Най-старият планински курорт очаква с нетърпение своите първи гости.

Сподели публикацията