Илин Димитров
Slide
Slide
София. През последните 6 месеца се опитах да съм максимално прозрачен, да давам ежедневен отчет и да работя колкото се може повече. Това заяви председателят на Комисията по туризъм и народен представител от „Продължаваме промяната“ д-р Илин Димитров във връзка с внесения от ГЕРБ-СДС вот на недоверие към правителството на министър-председателя Кирил Петков и изминалите 6 месеца от началото на мандата. Димитров благодари на министъра на туризма Христо Проданов (БСП), на екипа си и на партньорите за отличната съвместна работа и за постигнатите резултати в туризма.
Екипната работа между Министерството на туризма и Комисията по туризъм в НС доведе до отлични резултати, които Димитров маркира в своя отчет
Депутатът от Варна срещна огромна подкрепа – истинска лавина от позитивни коментари от представителите на туристическата индустрия в България.
Отчетът на Димитров може да видите във фейсбук страницата му, а ето и малка част от коментарите в социалната мрежа.
Румен Драганов: Поздравления! Ти си първият депутат който работи от сърце, честно и открито в името на туризма. Промяната продължава!
Даниела Стоева: Поздравления, добре положено начало. Много неща са започнати, но тепърва предстои да се осъществят, а има още много важни теми от коалиционното споразумение незапочнати, така че нотката на „прощалност“ не ми допада. Много работа има, но със съвместни усилия можем да променим българския туризъм в качестевен, устойчив и търсен продукт. Браво, Илин!
Георги Филипов: За последните 30 години, никой в Парламента не е направил повече за Туризма, отколкото ти за 6 месеца! Това е човек да излезе от реалния бизнес и да знае за какво става въпрос! А “доброжелатели” винаги ще има – така, че смело напред!
Сийка Кацарова: Адмирации за позицията ти. Ти най-добре знаеш цената, която плащаш всеки ден, за да остояваш позиции, които са в интерес не на една или на две компании, а за по-дорото бъдеще на БГ туризма. Работата в полза на обществото е изтощителна, изисква много лична енергия и резултатите се виждат след време. За мен е удоволствие да те познавам, както и част от екипа ти – стойностни хора и да работим заедно по каузи – важни за страната ни. Продължаваме напред!

Митко Василев: Поздравления за постигнатото и респект за положения труд! И един цитат-послание по трудния път напред и нагоре: “Никога не се предавай, вярвай в себе си, че можеш да промениш света, бъди безстрашен, служи на нуждаещите се. И не позволявай на никого да те отделя от онова, което чувстваш дълбоко в себе си – особено когато се опитват да те сплашват.” д-р Уейн Дайър

Калоян Вангелов: Свършените и започнатите неща звучат много добре! Аз лично благодаря като гражданин за работата на всеки човек, който се посвещава почтено и прецизно да работи за държавата.
Вяра Емилова Йорданова: Поздравления Илин Димитров за свършеното до момента. Вярвам, че има още битки, които ни очакват, но и успехи. Като зам.-председател на Комисията по туризъм за мен винаги е било удоволствие да работим заедно в интерес на бранша и българските граждани. Респект за професионализма, добрия тон в комисията и свършената работа.
Руслан Йорданов: Поздравления! Това не е край, а начало и отлична основа върху, която ще продължите да надграждате!
Емил Лазаров: Пример за това как един депутат върши това, за което е избран. Браво!
Христо Стоянов: Поздравления-професионално, честно и открито! Една птичка пролет не прави, но вярвам, че ще продължиш!
Сподели публикацията