FlixBus възстановява дейността си в България с връзки до Румъния, Хърватска, Словения, Австрия и Германия

Първите потегляния стартират на 3-ти юни и вече могат да бъдат резервирани

Освен в България, FlixBus възстанови дейността си и в други европейски държави

София. След като в последните седмици беше обявен рестарта на дейността в няколко европейски държави, FlixBus се завръща и на Българския пазар. От 3-ти юни, пътниците от Пловдив и София отново ще могат да пътуват със зелените автобуси до Румъния, Хърватска, Словения, Австрия и Германия. След поредица от нови облекчения на мерките за пътуване и благодарение на подобряването на епидемичната обстановка нуждата от мобилност се увеличава. Започвайки от 3-ти юни, зелените автобуси ще възобновят дейност с първата си международна линия до съседката Румъния. Пътниците ще имат възможността да пътуват четири пъти седмично от София до Букурещ и веднъж до Арад. FlixBus ще възстанови и курсовете си от българското Черноморие -от Варна до Букурещ.

За пример! Замъкът и Исторически парк ще си партнират, ще реализират съвместни кампании и обща бонусна система

От 4-ти юни зелените автобуси ще предлагат достъпна, безопасна и устойчива алтернатива за пътуване и от Пловдив до Мюнхен. Дестинации като Загреб, Любляна, Филах, Залцбург и Мюнхен отново ще бъдат достъпни без прекачване с начални точки София или Пловдив. Тъй като FlixBus отново стартира линиите от мрежата си във все повече европейски държави, пътниците ще имат възможността да пътуват и до други дестинации чрез прекачване. Всички достъпни дестинации са в продажба и вече могат да бъдат резервирани на сайта на FlixBus и през мобилната им апликация.

„Благодарение на гъвкавия ни бизнес модел успяваме да предложим връзки в съответствие с търсенето, а в зависимост от ситуацията мрежата ни ще бъде постепенно обогатена. Имайки предвид, че епидемиологичната обстановка вече се подобрява, което съвпада и с наближаването на летния сезон, вече се наблюдава нужда от увеличаване на възможностите за пътуване до дадени европейски градове,“ сподели Снежина Колева, Старши мениджър бизнес развитие за България.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията


Спа Хотел Спартак, Сандански Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA