Slide
Slide

Джи Пи Ес Системи България е финалист в Balkan Business Awards 2019

София. Иновациите са от особено значение за развитието на бизнеса и оптимизацията на икономиката, отчита журито на петото издание на престижните награди Balkan Business Awards 2019. Златните статуетки ще бъдат връчени на 5 март в балната зала на хотел Маринела, София.
Сред финалистите за Бизнес Оскарите е лидерът в GPS контрола, проследяването и управлението на различни по големина автопаркове, – Джи Пи Ес Системи България, съобщават организаторите от VIP Communication PR.
Това дава възможности за оптимизиране на разходите за всички превозни средства. Джи Пи Ес Системи България предлага лесни решения за управление на бизнеса чрез GPS контрол и проследяване в реално време за фирмени автопаркове от лекотоварни, тежкотоварни до специализирани машини. Подпомага намаляване на разходите, оптимизира логистичните операции и повишава ефективността на частния бизнес.
Продуктите на фирмата са сертифицирани по Европейски директиви и притежават различни сертификати, както и внедрена система за управление на качеството ISO 9001:2015.
Джи Пи Ес Системи България е високотехнологична фирма, отговаряща на изискванията на своите клиенти. Фирмата е един от основните производители в България на охранителни системи, дайлери и модули за охрана, като използва най-новите технологии в бранша.
Джи Пи Ес Системи България създаде високо технологична алармена система от ново поколение. С множество възможности и технологични решения за охрана на домове, офиси, производствени, търговски и складови бази, както и други обекти. SMART GUARD е революционна по рода си алармена система, която излиза от традиционните възможности за охрана, като обединява охранителна и интелигентна система за управление и контрол на различни ел. уреди през мобилни устройства. Предлага надеждна охрана и умен дом в иновативна технология за контрол и сигурност, с възможност за управление през различни мобилни устройства.
Smart Guard е интегрирана с облачна система – CLOUD SMART GUARD, която дава абсолютна сигурност и е на високо технологично ниво. Позволява мониторинг, контрол, управление и известяване на събития от цялата алармена система в реално време от потребителя. Като допълнителна функционалност Smart Guard има интегрирана, вградена поддръжка за комуникация с мониторинг център и облачна система.
За повече информация разгледайте сайта: www.gpsbg.eu или посетете щанда на фирмата – В6, на предстоящото СЕКЮРИТИ ИЗЛОЖЕНИЕ от 6 до 9 март, в Експо център, в гр. София.
Наградите Balkan Business Awards 2018 ще отбележат най-значимите постижения в бизнеса у нас и на Балканите, допринесли за устойчивото развитие на тези региони. Партньори на събитието са: Българската Търговско-Промишлена Палата, Конфиндустрия България – Италия, Сръбско-Българската Търговска Камара, Турско-Българската Търговско-Индустриална Камара, Бизнес Клуб Лондон, Европейският Икономически Сенат и други. Журирането, което ще отреди победителите във Balkan Business Awards 2018, е поверено на партньорите на събитието, както и на ресорните журналисти.

Сподели публикацията