Slide
Slide

София. Radisson Hotel Group, една от водещите хотелски вериги в света, с гордост обявява разширяването на бранда Radisson Individuals в България, добавяйки към портфолиото си Metropolitan Hotel Sofia, a member of Radisson Individuals, който трябва да се присъедини през първото тримесечие на 2022 година.

Хотелът ще засили присъствието на Radisson Hotel Group в столицата на България, присъединявайки се към Imprerial Hotel Plovdiv, a member of Radisson Individuals, като втория хотел на бранда в страната. Radisson Individuals е бранд, който предлага на независими хотели и местни регионални вериги възможността да бъдат част от международната верига Radisson Hotel Group, възползвайки се от предимствата на международни разпознаваемост и опит, запазвайки своята идентичност и уникалност.

Щастливи сме да разширим нашето портфолио в София, важна бизнес и туристическа Европейска столица. Хотелът има силен онлайн рейтинг и ще бъде отлично допълнение към разрастващото се присъствие на нашия бранд Radisson Individuals в Източна Европа.”, коментира Дейвид Дженкинс, вицепрезидент Бизнес Развитие в Radisson Hotel Group.

Metropolitan Hotel Sofia, a member of Radisson Individualsще предлага 201 стаи и апартаменти, включвайки два Панорамни апартамента, всеки с площ над 100 м², четири конферетни зали, както и шест по-малки зали за срещи, които с общия си капацитет могат да поберат до 500 човека за събития и конференции. Удобствата на хотела включват още бар и ресторант на три нива, подходящ както за изискани вечери, така и за празненства. На разположение са уелнес център с фитнес, масажи, джакузи, сауна и парна баня.

Стратегически разположен в бързо развиваща се бизнес зона, хотелът е на по-малко от десет минути път с кола от Летище София и в близост до големи национални и международни корпорации. В района се намират Интер Експо и Конгресен Център, който разполага с 42 000 м² изложбена площ, Арена Армеец – най-голямата мултифункционална зала в България, както и София Тех Парк. Един от големите търговски центрове в града е позициониран точно от другата страна на улицата, а историческият център на София е на 7 км разстояние.

Развълнувани сме да се присъединим към семейството на Radisson Hotel Group. Този стратегически ход ни позволява да разширим глобалния си обхват, да усъвършенстваме професионалните си възможности и да продължим да се адаптираме към възникващите и променящи се нужди на клиентите.”, коментират Драгомила Вълканова и Искрен Миланов, собственици на Метрополитън Хотел София.

Сподели публикацията