Slide
Slide

Участниците ще получат сертификат от кулинарната академия HRC

Банско. Месец ноември вече традиционно се оформя като най-гастрономичния в календара на СПА Ризорт “Св. Иван Рилски”. Тази година домакините разширяват кулинарни приключения като са помислили и за професионалистите в тази необятна сфера. За първи път хотелът си партнира с кулинарна академия HRC и ще предостави два изключително интересни кулинарни мастър класове, специално направени за професионални готвачи, както и за хора с опит в кулинарията, които искат да надградят своите умения. Любителите на кулинарията могат да комбинират новите знания с отмора в сърцето на планината и в най-големия СПА център на Банско.

Кулинарна академия HRC е водещият кулинарен институт в Източна Европа, която има разнообразно портфолио от кулинарни курсове за начинаещи и професионалисти, а всички участници ще получат сертификат след мастър класовете в Банско. През ноември двама от шеф-инструкторите на академията ще гостуват на СПА Ризорт “Св. Иван Рилски” и ще организират два двудневни мастър класа за професионалисти от бранша на следните теми:

  • Модерна френска кухня с шеф Анри Донно (15-17 ноември) (на английски език, с осигурен преводач)
  • Европейско пекарство с шеф Виктор Светославов (22-24 ноември) (на български език)

Димитър Колев: Успешен туристически продукт се гради с душа и сърце, обичам да виждам щастливи своите колеги и гости

През двата дни на отделните класове участниците ще готвят заедно с шеф-инструкторите и ще научат новите трендове, техники и тънкости за съответната тема. Ще има много теория, практически съвети и, разбира се, готвене. След края на всеки учебен ден, всеки ще може да се отдаде на заслужена почивка сред 1000 кв.м. на СПА комплекса на хотела, да поплуват в отопляемите минерални басейни или да си починат с авторски коктейл в панорамния ни лоби бар.

В Банско очакват добър зимен сезон

Възползвайте се още сега от специалната оферта, която включва цената на мастър класа, както и настаняване в хотела и ползване на СПА зоната. Домакините ще осигурят лектори на световно ниво, безупречно обслужване и пълен релакс в уютната атмосфера на СПА Ризорт “Св. Иван Рилски”.

За резервации и информация:
0889 760 663, 0887 744 262, 0889 478 707 e-mail: reservations@saintivanrilski.com
Сподели публикацията