Египет, снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

София. Лятото е в разгара си и част от българите вече осъществиха своите почивки в Италия, Испания, Гърция и най вече Турция. Снимки на безкрайни плажове и много забавления вече заляха интернет пространството, а местата за тези дестинации приключват за минути.

Не малка част от българите обаче остават почивката си за есента и дестинации, които предлагат високи температури и чисти води, а Египет е точно такава.

От туроператор Абакс обявиха, че записванията по техните програми вече започнаха. Туроператорът предлага най-богатата палитра от почивки и екскурзии, като най-търсени си остават почивките в Хургада и Шарм ел Шейх, круизните оферти по Нил и разбира се комбинацията от Кайро и Хургада. Не бива да се пропуска и един от не толкова популярните, но изключително луксозни курорти Марса Алам.

All Inclusive почивка в Марса Алам

Към момента от Абакс са планирали полети от София, Пловдив, Варна и Бургас, които се изпълняват от European Air Charter, а хотелите са добре познатите, с високи отзиви и отлично обслужване.

Запознайте се с актуалните предложения на Абакс за почивка в Египет

На място както винаги, туроператорът залага на екскурзоводи с дългогодишен опит и хиляди доволни туристи, а хубавите спомени са гарантирани!

Сподели публикацията