Маринела Арабаджиева
Slide
Slide
Slide
Slide

София. „Време е да дам отговор защо се включвам в политиката. Знам, че за много от приятелите ми е шок, а други гледат с насмешка и презрение. Истината е, че тази сфера никога не ме е изкушавала. Личното ми убеждение е, че в българския парламент трябва да влизат хора, които с качествата и опита си да допринасят за развитието на страната ни, а не за личностно облагодетелстване и манипулиране на общественото мнение“, съобщи в социалните мрежи хотелиерът Маринела Арабаджиева.

„По болезнен начин и аз, и семейството ми разбрахме, че всичко е политика – включително и правораздаването, а там хората с принципи са малцинство. Дали аз и близките ми можехме да живеем спокойно в чужбина? Разбира се. Само че избрахме по-трудното – да останем да работим, да вложим идеите и мечтите си тук. Затова и всеки ден се опитваме да докажем, че не ние сме проблемът на България, а дали можем да бъдем решението – всеки от вас ще прецени на 11.07.2021. Кандидат съм за народен представител не заради личните ми проблеми – тях политиката не може да ми ги разреши, но ще използвам тази кампания, за да дам кураж на всеки гражданин да търси правата си, да не се страхува и да се изправи срещу тези, които смятат, че владеят живота му“, посочва Арабаджиева.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията