Slide
Slide

София. В ход е подготовката на първото специализирано издание в полза на събитиния туризъм на онлайн платформата EventPlus.

Events Guide ще съдържа специализирана информация във вид на статии, разработени на базата на научно-изследователска методология и представящи възможностите, които предлага България за провеждане на събития от различен тип, съобщи за Bgtourism.bg собственикът на специализираната страница за събития Ралица Иванова.

Тя посочи, че е приключил първи етап. Информацията е събрана от студентски екипи, под ръководството на техни преподаватели. Предстои материалите да бъдат оформени.

„Ивент плюс БГ“ подготвя изданието в партньорство със специалност „Туризъм“ при Стопанския факултет на Великотърновския университет Св. св. Кирил и Методий. За медиен партньор EventPlus избра Bgtourism.bg.

Подготвя се представяне на конферентни зали, заведения за хранене и развлечения в хотели, зали за тържества и самостоятелни зали и заведения за хранене и развлечения, специализирани конгресни центрове, открити пространства, други подходящи места за организиране на събития.

През май т.г. платформата Eventplus.bg навърши 4 години.

Мисията на Ралица Иванова е дестинациите в България да станат разпознаваеми за практикуване на събитиен туризъм.

„Идеята за подобно издание се роди от желанието ни да добавим стойност за потребителите на платформата.  Убедени ни сме, че работим по кауза с национално значима измеримост и я приемаме като лична отговорност. Силно се надяваме Events Guide да даде сигнална светлина, включително и на национално ниво, че изграденото от българските предприемачи, има качества и потенциал в сектора на събитийния туризъм. Важно за нас е да обединим усилията си с бизнесмени, организации и институции, за да представим богато на информация качествено издание“, добави Ралица Иванова. Специализираното издание за събитиен туризъм ще бъде готово в края на годината.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията