Slide
Slide

София. В ефира на българските телевизионни програми стартира ново предаване на туризъм. Продуцентска компания „Седем Осми“, екип с дългогодишен опит в създаването на оригинално съдържание, подготвя нов телевизионен проект с работно заглавие “Check In, научи bgtourism.bg.

“Check Inе eжеседмично телевизионно предаване за туризъм и лайфстайл, осъществено под формата на „TV Travel Vlog”. Предаване, което е полезно както за зрителите, така и за представителите на туристическия бизнес. Съдържанието на Check Ine увлекателно, модерно, цветно, динамично, забавно и актуално.

Зрителите ще имат възможността да съпреживеят пътуването през погледа на обикновения турист. Check In създава усещане за насладата от хубавите неща в живота. Срещи с интересни   представители на туристическия бизнес и рубрики като #giveaway; #top5; #feedback; #budgetholiday #followme са част от изненадите.

За водещ екипът подготвя ново и непознато лице, носещо в себе си вроденото любопитство на пътуващия човек – Сребрена Григорова.

Сребрена Григорова

“Check Inпредоставя възможност на представители на туристическия бранш да присъстват в предаването като домакин и да презентират предимствата на своя бизнес.

При интерес за участие и партньорство: info@hotelexperts.bg

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията