Българите напират за Истанбул заради турските сериали (видео)
Българите напират за Истанбул заради турските сериали (видео)
Slide
Slide
Slide
Slide

София. “Много ми харесват турските сериали. Какви филми имате самоooo… Цялото семейство ги гледаме. Като гледаме и искаме да посетим Истанбул. Какви екскурзии имате до там?” – това можеше да се чуе от десетки посетители на всички щандове в зоната, в която Турция се представи на международното изложение “Ваканция и СПА Експо” в София. За голямо улеснение и добра комуникация южните ни съседи се бяха подготвили отлично, като в екипите си на всички щандове бяха включили професионално подготвени свои колеги, които говорят отлично български език. Една от тях бе Невин Чалишкан – представител на туристическа агенция HerreZ Turizm, която предлага почивки в цяла Турция, но основно в Истанбул и Кападокия.
“При нас можете да намерите от А до Я – настаняване, екскурзоводско обслужване, разходки по Босфора, посещение на различни туристически обекти и увеселителни паркове. Всичко!”, сподели пред информационна агенция BGtourism.BG Чалишкан. Компанията, която представя участва за първа година в най-голямото туристическо изложение в България. Тя определи това като ползотворно. “Интересът към Турция е голям заради прекрасните хотели, високото ниво на туристическия продукт и достъпната цена.
Хората много искат да посетят Пеещите фонтани и увеселителният парк Исфанбул в Истанбул, който отвори врати преди 6 години под името Виаленд. На площ от 600 000 кв.м са разположени множество атракциона. Паркът предлага забавления както за най-малките посетители, така и за любителите на силните усещания”, разказа Невин.

За интереса към Турция заради филмите, които се излъчват по българските телевизионни програми ще научите от видеото.

 

Сподели публикацията