Slide
Slide

София. „Много ми харесват турските сериали. Какви филми имате самоooo… Цялото семейство ги гледаме. Като гледаме и искаме да посетим Истанбул. Какви екскурзии имате до там?“ – това можеше да се чуе от десетки посетители на всички щандове в зоната, в която Турция се представи на международното изложение „Ваканция и СПА Експо“ в София. За голямо улеснение и добра комуникация южните ни съседи се бяха подготвили отлично, като в екипите си на всички щандове бяха включили професионално подготвени свои колеги, които говорят отлично български език. Една от тях бе Невин Чалишкан – представител на туристическа агенция HerreZ Turizm, която предлага почивки в цяла Турция, но основно в Истанбул и Кападокия.
„При нас можете да намерите от А до Я – настаняване, екскурзоводско обслужване, разходки по Босфора, посещение на различни туристически обекти и увеселителни паркове. Всичко!“, сподели пред информационна агенция BGtourism.BG Чалишкан. Компанията, която представя участва за първа година в най-голямото туристическо изложение в България. Тя определи това като ползотворно. „Интересът към Турция е голям заради прекрасните хотели, високото ниво на туристическия продукт и достъпната цена.
Хората много искат да посетят Пеещите фонтани и увеселителният парк Исфанбул в Истанбул, който отвори врати преди 6 години под името Виаленд. На площ от 600 000 кв.м са разположени множество атракциона. Паркът предлага забавления както за най-малките посетители, така и за любителите на силните усещания“, разказа Невин.

За интереса към Турция заради филмите, които се излъчват по българските телевизионни програми ще научите от видеото.

 

Сподели публикацията