София. От пътешественици за пътешественици – това е мотото на Sofia Travel Fest  първото издание на туристическия фестивал в България, който ще ни отведе в прекрасния свят на пътешествията.

Еднодневно събитие, в което 11 опитни пътешественици и страхотни разказвачи, чрез интерактивни презентации ще ни вдъхновят и мотивират да открием нови места, да преживеем заедно с тях още веднъж преживяното. Ще ни предоставят ценни съвети и ще ни покажат, че пътешестването е общодостъпно.

Събитието е на 7-ми март в Кино Люмиер Лидл и е целодневно – с 3 сесии, кафе паузи, обяд и парти. Организаторите обещават ден, изпълнен с вдъхновение, нови идеи, различно преживяване и нови познанства с хора, които споделят една и съща страст и култура.

„Ще пътешестваме, тръгвайки от България, продължавайки през Европа и говорейки си за “island hopping”, предизвикателството да пътешестваме с деца, отбивайки се до скритите кътчета на Швейцария.
Ще разберем защо думата „Обаче“ е толкова важна. Няма да минем без да засегнем темите за Любовта, Храната и доброто Вино, за да достигнем до разкази и истории за Страната на щастието – Бутан, Южната част на континента Африка, стигайки чак до Антарктида и завършвайки с едно Околосветско пътешествие“, споделят организаторите.

Каузата, зад която застават те е да пътешестваме отговорно и заради това, фестивала ще завърши с излъчването на късометражния документален филм „Сокотра невидимия остров”, който я олицетворява напълно.

Организатор на еднодневното събитие е Travel Academy. Компанията е автор на различни прояви в областта на туризма като Travel Expo, Нощ на Хотелите и Bulgarian Travel Academy Awards. Билетите за Sofia Travel Fest вече са в продажба, а допълнителна информация за събитието и лекторите може да видите на https://sofiatravelfest.bg/

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията