Slide
Slide

Албена. Зима е, но жителите на държавите в Западна Европа от много години използват тези месеци, за да планират и запазят своята ваканция на най-атрактивни цени. Сега е моментът всички българи, които искат да почиват в един от любимите курорти за семейна ваканция у нас, да направят

резервация за своята почивка на най-ниска цена.

Отстъпките са валидни до 31 януари (включително)!

Maritim Hotel Paradise Blue 5*

Големите предимства, с които курортът привлича туристите не само от България, но и от много държави по света са, че има красив плаж с фин пясък, плитко и чисто море, съхранена природа, добра инфраструктура, сигурност, здравословна храна от градините на курорта, отлична база за провеждане на събития от всякакъв характер и много професионалисти, които с огромно желание очакват своите гости за незабравима ваканция.

5-звезден хотел в Албена получи специалната награда на HolidayCheck

За някои тя започва от април за Великденските празници, за други май е подходящ за релакс, за трети летните месеци са запазени за морски приключения, а има и хора, които удължават своите емоции край морето през септември и октомври. Трудно е да се изброят всички предимства, с които Албена е утвърден бранд в туризма от десетилетия и традиционно привлича туристи, но всички ние познаваме отлично това място, което неслучайно гордо носи слогана си „Красива по природа“.

В пика на зимата дори резервациите не са в тежест на желаещите да почиват в Албена. Комплексът максимално улеснява своите гости, като им дава възможност само 20% от стойността на резервацията да предплатят като депозит в срок до 30 дни след потвърждаването й.

За резервация – изберете хотела, броя гости и вашите дати на този линк.

Пентхаус в хотел Flamingo Grand Hotel & SPA 5*

Припомняме Ви, че само преди няколко дни главният държавен санитарен инспектор доц. д-р Ангел Кунчев даде за пример Албена за начина, по който курортният комплекс разгърна и реализира политиката си по отношение на запазване на здравето на своите служители и гости.

Запознайте се с актуалните предложения и условията за ранни записвания!

Ранни записвания: Хотели Deluxe & Lifestyle

Ранни записвания: Хотели Beach & Fun

Ранни записвания: Хотели Beach & Green

Ранни записвания: Хотели Аquaclub

За директна връзка с call center-а в Албена –

+359 700 12 110

Сподели публикацията