Slide
Slide

Албена. 5-звездният Maritim Hotel Paradise Blue в Албена получи специалната награда на сайта за пътешествия HolidayCheck за 2022 година. Над 360 000 летовници дадоха своите мнения за общо 619 хотела от 27 страни. 9 хотела в България са свършили отлично своята работа и заслужено получават HolidayCheck Special Award, а един от тях е любимият на туристите – Maritim Hotel Paradise Blue, които избират хотела заради спокойствието, съхранената природа, красив плаж и сервиз, който отговаря на най-високите стандарти. 

Актуални оферти за ваканция в Албена с отстъпки за ранни записвания 

HolidayCheck е отличие, с което всяка година се открояват хотели в определен регион. Златната награда се дава на хотел, който в пет поредни години е бил сред призьорите. Това постижение през 2019 г. постигна хотел „Боряна“ в Албена.

Maritim Hotel Paradise Blue 5* е разположен на самия морски бряг. Хотелът е част от престижната хотелска група Maritim от 2019 год. и е единственият хотел на немската верига в Източна Европа. На 950 метра от Аквапарка на Албена и на 5 минути с кола от природен резерват „Балтата“. Уникалният декор, минималистичният дизайн, чистият въздух, безкрайната златна плажна ивица, вкусната храна – приготвена от екологично чисти продукти и приветливият персонал го превръщат в  перфектното място за луксозната ви почивка.

Стаите са стилно обзаведени, а някои от тях са с директен достъп до собствен басейн, който сякаш прелива в морето. Коктейлите, сервирани на открито, романтичната вечеря със спираща дъха гледка, релаксиращият масаж в Спа центъра или освежаващият шопинг по търговската алея на Албена, допълват възможностите да си подарите неповторимо преживяване!

Курортът „Албена“ обяви свободни работни места за новия сезон

Maritim Hotel Paradise Blue & SPA

Хотелът разполага с напълно оборудвана мултифункционална зала с капацитет до 500 места, подходяща за бизнес събития, вечерни партита, коктейли и сватби. Същински оазис и наслада за сетивата! Всяко кътче е изградено с внимание, за да бъдат съвършени  спомените ви. Maritim Hotel Paradise Blue 5* е олицетворение на спокойствието, уюта и неустоимото желание да се върнете отново.

Сподели публикацията