Slide
Slide
Каварна. Каварненка показа в какво състояние е свободната зона на плажа в родния й град. Тя се казва Антоанета Атанасова и работи като масажист.
„Цяло лято не съм почивала. Днес исках да отделя час-два, за да отида на плаж и ми съсипаха деня. Възмутена съм от отношението към почиващите. Свободната зона е неподдържана и с много трева.
Затова реших да си поставя хавлията на платената зона, където има чадъри и шезлонги. Не съм пречила на никого. Имаше достатъчно отстояние от туристите и чадърите. Служител, който събира таксите дойде да ми направи забележка и ми каза, че ако искам да остана с хавлията си на платената зона, без да ползвам чадър и шезлонги, ще трябва да платя 9 лева. В противен случай да отида на свободната зона. Отказах, защото тя е в лошо състояние. Събрах си багажа и се прибрах у дома. Незнаех, че на платената зона – без да ползвам чадър и шезлонг, ще трябва да си платя. Ако това са правилата, то поне да поддържат свободната зона, за да може да почиваме там. С една дума днес бях любезно изгонена. Възмутена съм!“, заяви Антоанета Атанасова пред Bgtourism.bg. Тя се надява контролните органи да направят проверка на плажа и да накарат стопанина на ивицата да я поддържа в изряден вид.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията