Бургаски четвъртокласници посетиха национални туристически обекти, като награда от общинската игра „Опознай Бургас“
Бургаски четвъртокласници посетиха национални туристически обекти, като награда от общинската игра „Опознай Бургас“
Slide
Slide
Slide
Slide

Бургас. Учениците от IVБ клас на Средно училище „Епископ Константин Преславски“ – Бургас и техните учители Стефка Богданова и Йорданка Ненчева посетиха част от „100-те национални туристически обекта в България“, като награда от Община Бургас от играта „Опознай Бургас“.

Малките ученици и техните ръководители разгледаха Аладжа манастир „Света Троица“ край Варна, както и Ботаническата градина и Архитектурно-парков комплекс „Двореца“ в Балчик.

Изборът на обектите за посещение бе направен от децата, с помощта на родителите им. Пътуването, което бе с учебна цел и за отбелязване на успешното завършване на начален етап и на учебната 2020/2021 г, бе за малчуганите награда от Община Бургас, която ги отличи за активното им участие в играта „Опознай Бургас“.

При участието си в играта, малките родолюбци попълваха книжки с емблематични места за морския град, посетиха 18-те интересни забележителности и обекти в Бургас, посочени в книжката, получиха печати от всеки от тях и събраха всички части от пъзела „Аз обичам Бургас“.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията