Slide
Slide

София. Туроператор запази цял остров в Хърватия за своите клиенти, научи bgtourism.bg. До него няма да се пускат туристи под 18-годишна възраст. Предложението е на “Рапсоди травел“, който за времето от 7 до 11 август получи правото да настани само свои гости на остров Обонян и да го преименува през тези дни на Rapsody Secret Island.

Островът е истинска мечта за туристите.

Той е потопен в естествена красота, предлага непокътната природа и уникални морски гледки. Намира се само на 6 км от град Шибеник.

„Несъмнено резултата от появата на COVID- 19, доведе до редица промени в търсенето на почивки. След 3-месечна изолация,

хората имаха нужда да се почувстват отново живи,

в социална среда, която да им носи само положителни емоции! За нас тези три месеца, бяха изключително важни, тъй като не спряхме да работим и да търсим нови възможности, така че хората да се почувстват по-сигурни и да ги отведем на едно ново място, където  да бъдат по-близо до природата, морето, гората, място на което мечтите нямат граници“, заяви за bgtourism.bg – Ивелина Илиева – мениджър „Събития“ в Рапсоди травел. Тя посочи, че частният глемпинг остров е едно истинско райско кътче в сърцето на Хърватия.

„Решението да го запазим само за нашето голямо Рапсоди семейство от България, Босна и Херцеговина, Сърбия и Македония, се роди  от идеята да отведем нашите верни пътници, на място, което ще ги накара да разпуснат заедно след тази социална изолация!

Rapsody Secret Island е уникален остров,

за който винаги сме мечтали! Остров за когото е трудно да се вярва че съществува, докато не го посетите! Едно от най-живописните места в света-комбинация от синьото Адриатическо море и зеленината от гъсти борови гори, място, където можете да разгледате множество заливи и да се насладите на недокосната природа, а от другата страна остров с много кафенета, ресторанти, барове, басейни и всичко необходимо, за да си прекараш перфектно почивката си!“, разказа Илиева.

Клиентите на компанията, които ще се отдадат на големия летен купон, могат да се включат в класа по йога, да резервират масаж в спа центъра, защо не каяк около острова, за да разгледат многобройните му заливи или просто да прекарат  деня, релаксирайки край басейна.

Диджеите ще вдигнат купона на макс

с качествен звук край морския бряг, а специално подбраните песни ще галят слуха на туристите във всеки един от баровете и ресторантите. Този частен остров е разположен по крайбрежието на Северна Далмация, на 6 км от континента и само на 25 минути с таксиметрова лодка от Шибеник.

Цените на човек са от 149 евро до 219 евро

в зависимост от това дали са по двама, трима или четирима души в горска ложа, бунгало или палатка. Включват настаняване (4 нощувки), двупосочен трансфер с лодка (Sibenik – Rapsody secret island – Sibenik), цялостна RAPSODY организация на систенция на острова- 24h, анимация, часове по йога и фитнес на открито, медицинска помощ- 24h, безплатни шезлонги и чадъри на плажа и административни разходи за обработка на резервацията.

Допълнително се заплаща изхранването (20 евро за закуска и вечеря или 26 евро за закуска обяд и вечеря на ден), туристическата такса от 2 евро на ден, медицинска застраховка от 7 лева на човек. Туристите могат да стигнат до острова организирано от туроператора или със собствен транспорт.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията