Slide
Slide

Туристи ще слизат на плажа със 116 километра в час

Каварна. Една от най-големите атракции по Северното ни Черноморие ще заработи през юли, научават ексклузивно читателите на информационна агенция BGtourism.BG. Гигантски зип лайн ще улеснява предвижването до морето на гостите на „Топола скайс и Аквапарк“ край Каварна. Въжената атракция може да се ползва и от външни посетители, които искат да качат адреналина си. Дължината на трасето е 465 метра. Отправната точка е 152 метра надморска височина, а скоростта, която ще се достига е 116 километра в час.

„ТополаСкайс Ризорт и Аквапарк” е разположен над един от най-красивите Черноморски заливи, сред живописни крайбрежни хълмове, с приказна гледка към безкрайните води на Черно море. Комплексът е на 60 км северно от Варна и на 17 км южно от нос Калиакра. Съвсем наблизо се намират трите най-големи голф игрища в България, както и заливът “Болата”, който попада в класацията на ,,Най-красивите заливи в света”.

Огромен еко парк до Албена отваря врати за туризъм сред дивата природа в Добруджа

„ТополаСкайс Ризорт и Аквапарк” съчетава комфорт и природа. Комплексътсе състои от общо 4 сгради и разполага с удобни, напълно обзаведени апартаменти, както и хотелски блок с модерно оборудвани просторни стаи. На разположение на гостите са три зони с отопляеми басейни, включващи хидромасажни секции и детски атракции, Уелнес център, със зона за игри и фитнес център.Спа център”DREAM SPA”, пресъздаващ автентична българска атмосфера и предлагащ на гостите Спа и Уелнес услуги, терапии и процедури от най-висок клас.

Търсят 20 младежи да живеят 3 седмици на село при непознати баби

Сподели публикацията