Маргита Тодорова, снимка Нова тв
Slide
Slide

Още на 20-ти април в Албена отварят един от 5-звездните хотели, в които ще се прави пост-ковид терапия

Албена. Летният туристически сезон у нас ще бъде открит на 1 май. По Северното Черноморие хотелиери и ресторантьори вече се подготвя за него. Вчера беше издадена заповед, с която се регламентират новите правила за безопасна почивка у нас.

Със заповед на Марияна Николова се въвеждат единни правила за безопасност в туристическите обекти през летен сезон 2021

„Стартирането на сезона от 1-ви май е нормално, защото тогава са майските празници и ние ще посрещнем повече от 2 000 гости. Опитът от миналата година ни дава увереност, че ще можем да се справим и с новите правила”, заяви в сутрешния блок на Нова телевизия Маргита Тодорова – директор „Експлоатация, маркетинг и продажби“ в к.к. „Албена”.

Бойко Борисов: От 1 май откриваме новия туристически сезон при ясни правила и мерки (видео)

„Публикуването на мерките в един документ ни дава достатъчно предварителна информация, за да можем да подготвим всичко. Бихме искали свободните зони да бъдат малко намалени, но това ще бъде допълнително регламентирано”, каза още тя. В хотелите и ресторантите ще продължат мерките, които са необходими за сигурна и безопасна почивка.

България с важен ход за привличане на повече туристи от Германия

И допълни: „Още на 20-ти април отваряме един от нашите 5-звездни хотели, в които ще се прави пост-ковид терапия. На 30 април отваряме още 5 от нашите хотели за празниците, а през май и юни отваряме почти всички хотели тук”.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията