Нискотарифният авиопревозвач Wizz Air стартира най-дългата промоция „Розов“ петък. През следващите 8 дни, от днес до полунощ на 22 ноември 2018 г., компанията ще предлага 10%* отстъпка за всички групови резервации -независимо дали става въпрос за семейно коледно пътешествие, новогодишно парти приключение с приятели или тиймбилдинг уикенд пътуване с вашите колеги.

Всички български клиенти, които желаят да посетят ново място и да се възползват от „розовата“ промоция, могат да избират измежду 45-те дестинации, които се предлагат в българската мрежа на Wizz Air, включително приказни зимни градове като Виена и Рим или вълнуващи слънчеви курорти като Дубай и Тел Авив. За тези, които планират кратко уикенд бягство от страната, мрежата на WIZZ предлага и други космополитни дестинации като Мадрид, Амстердам и Лондон.

Групова отстъпка от 10% се отнася за всички полети през зимния сезон 2018/2019 г. и важи само за групи между 11–55 души.

Промоцията ще приключи в 23:59 ч. централноевропейско време на 22 ноември 2018 г., така че българските клиенти имат 8 дни, за да се възползват от офертата. Тези, които искат да се възползват от „розовите“ групови тарифи на Wizz Air, но не са сигурни с кого ще пътуват, могат да използват услугата Flexible Travel Partner, която им позволява да си запазят няколко билета, без да е необходимо да посочват името на техния спътник – тази информация ще е нужна чак при чекиране.

*10% отстъпка се прилага за цените на груповите самолетни билети, включващи всички данъци и задължителни такси, но без административната такса. Период на промоцията: 15–22 ноември 2018 г. Промоцията се отнася за резервации, направени на wizzair.com или чрез мобилното приложение на WIZZ, и за групи между 11–55 души, които са различни от групите, отговарящи на изискванията за Ученическа/Студентска група или Пенсионерска група. Промоцията не важи за резервации, при които цената не се появява автоматично и трябва да бъде поискана от пътника. Периодът на пътуване е ограничен, пътуванията трябва да бъдат осъществени до 31 март 2019 г.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията