Slide
Slide

Кранево. Ваканционно селище „Терма вилидж“ (Кранево), намиращо се непосредствено до Албена и на 30 км от Варна и Добрич, обяви отстъпи до 50% за почивка в петзвездния си хотел Еко Терма за резервации, които бъдат направени от 22 до 28 ноември и бъдат използвани от 22 ноември 2021 г. до 24 юни 2022 г. Грандиозната оферта, която свали наполовина цените за почивки, е част от тазгодишната кампания Black Friday.

Домакините предлагат настаняване с три вида изхранване – закуска, закуска и вечеря, както и ол инклузив. Намаленията започват от 30%, като потребителите могат да открият и отстъпи от 50 на сто за вила, която е на метри от морето.

Предложенията са разделени на три групи – резервации от 22.11 до 10.06 от неделя до четвъртък, от 22.11 до 10.06 петък-събота и празнични дни, както и за резервации между 11 и 24 юни 2022 г.

Предложението може да разгледате тук

Оферта Black Friday

Всички условия относно предложението на хотел Еко Терма може да откриете на официалната страница на ваканционния комплекс, който предлага прекрасни условия за СПА ваканция по всяко време на годината.

*публикация

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията