София. През последните десет години, ние от ПРОФОН и Българска Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация, положихме целенасочени и последователни действия за развитие на съвместната ни дейност. Благодарни сме, че тези общи усилия доведоха до големи успехи. Нашето сътрудничество с БХРА доведе до високи резултати в лицензирането на заведения и хотели, както и повишаване на информираността на бизнеса, относно необходимостта от лицензиране на правото за използване на музика. Това заяви изпълнителният директор на ПРОФОН София Щерева.

„Съвместната ни дейност допринесе за улеснение на хотели, ресторанти, кафета, барове и много други да лицензират своите обекти, като се възползват от огромните отстъпки, достигащи до над 50%, които ние предоставяме.

Независимо от трудностите, пред които сме поставени в момента, ние вярваме, че заедно ще продължим да поддържаме здравата връзка, която сме създали и ще продължим взаимноизгодната партньорска дейност“, добави Щерева.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията