Slide
Slide
Slide
Slide

София. Украински журналисти, представители на популярни електронни и печатни медии, са част от журналистически тур, организиран от Министерство на туризма, който се проведе през изминалата седмица.

По време на своето гостуване, гостите имаха възможността да посетят и разгледат ключови забележителности в София, да посетят Рилски манастир, да присъстват на зрелищния спектакъл „Звук и светлина“ във Велико Търново, да разгледат Царевец и много други емблематични за страната ни места, които да бъдат включени в техни постове и материали.

Журналистическият тур приключи с посещение на Българското Черноморие, предлагащо безброй прекрасни гледки.

Организираното посещение цели гостите да се запознаят отблизо с традициите, историята и атмосферата на нашата родина. Журналистическата обиколка е част от успешната комуникационна кампания на Министерството на туризма за популяризиране на България като атрактивна туристическа дестинация.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията