Slide
Slide

Кранево. Лятото е в разгара си и събитията са често срещано явление в хотел Casa di Fiore SPA & Medical в Кранево. Екипът на хотела е подготвил разнообразна артистична и музикална програма за всички гости, резервирали лятната си почивка. Едни от най-интересните и очаквани събития са през юли и август.

Програмата включва на 23-ти юли гост изпълнител да бъде Камелия. Истинска емоция с песни и танци на живо ще зарадват всички почитатели на хитовете на певицата.

На 30-ти юли гост в хотела ще бъде изключително талантливия еквилибрист Алекс Костов, който ще смая всички със своите изумителни номера. Вечерта ще продължи с огнено и светлинно шоу на професионалистите от „Палячи“, които ще представят разнообразни пиро и светлинни ефекти в комбинация с ритмична музика.

Тематична гръцка вечер с много специалитети от средиземноморската кухня и участието на Aristos Constantinou и неговия бозуки бенд ще зарадват гостите на хотела на 4-ти август.

На 13-ти август домакините са подготвили балканско парти с гост изпълнител Тони Стораро.

Интересно ще бъде на 19-ти август, когато на сцената около басейните ще бъдат Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени. Веселбата и доброто настроение са гарантирани с нашумелите им хитове и най-любими песни, изпълнени на живо от едни от най-добрите музиканти на България.

В края на август още една вълнуваща гръцка вечер ще се състои с много танци, узо, бозуки и добро настроение.

Всичките събития можете да следите на фейсбук страницата на хотела: https://www.facebook.com/CasadiFioreMedicalandSPAHotel  или на сайта:  https://casadifiore.com/

Сподели публикацията