Slide
Slide

Добрич. На 11 юни 2021 г. приключи общинският конкурс за най-красиво междублоково пространство „Добри примери има“. Тази година в него се включиха 21 добричлии, които представиха своя и на своите роднини, приятели и съседи труд.  Всички са подходили към задачата с много творчество и старание и журито бе истински затруднено да избере победителите.

На първо място в конкурса се класира градинката на Виляна Димитрова от Балик, бл. 27. Второто място зае Тихомир Иванов с градинка на ул. „Любен Каравелов“ 17. Мария Петкова от кв. „Строител“ бл. 71 грабна трето място. Победителите получават ваучери за по 50 лв. от Praktiker, а всички участници могат да получат комплект разсад на летни цветя от разсадника на Община град Добрич.

Благодарим на всички, които се отзоваха на поканата за участие в конкурса. Радваме се, че в Добрич има толкова много хора, които се грижат за околоблоковите си пространства с творчески подход и невероятно чувство за красота. Надяваме се, че догодина, вдъхновени от примера на съгражданите си, в конкурса ще се включат още повече добричлии със своите прекрасни градини и балкони.

Награждаването на победителите ще се състои от 11.00 ч. на 17 юни 2021 г. в Малката зала на Община град Добрич, а разсадът ще може да се получи от 21.06.2021 г. в удобен за вас делничен ден от 08.00 до 17.00 ч.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията