Slide
Slide

Варна. Руската суперзвезда от български произход Филип Киркоров извенесе грандиозен концерт в родния си град Варна, който беше в стил „Цирк дьо Солей”. Концертът започна малко след 21 часа и приключи в 23.45 часа, близо 3 000 души в Летния театър на морската ни столица останаха без дъх от невероятното шоу „Я+R“ #Цвет Настроения“.

Всяка една песен имаше специални декори – за концерта бяха използвани тонове техническо оборудване –  асансьори, товарен лифт, трон, пясъчен часовник. Над 5000 дизайнерски костюма, които са ръчно-изработени облякоха по време на концерта всички, които излязоха на сцената. Киркоров специално благодари за невероятната хореография на балет „Рицитал“, който с интересните си костюми и оригиналните изпълнения бе истинска наслада за очите на многобройната публика, която бе изпълнила до краен предел Летния театър.

Киркоров пристигна с децата си Алла-Виктория и Мартин точно в 20.15 часа. Той бе посрещнат с бурни аплодисменти. На сцената Киркоров смени една дузина костюми, които бяха от впечатляващи по-впечатляващи.

В новото си бляскаво шоу певецът е съпроводен от образите на “Муза” и “Ангел” – спътници на всички творчески личности.

Новата история на звездата е изпълнена с драматургия и неочаквани сюжетни линии, основани на реални събития от живота на Филип.

Мащабната продукция е дело на творческия двигател на „Цирк дю Солей“ – Франко Драгоне, известен не само с режисура на спектаклите на цирка, но и с бляскавото шоу на Селин Дион „А New Day“.

Кралят на руската естрада изпя както едни от най-големите си хитове, така и най-новите песни, счупили рекордите на руските радио и You Tube класации, като „Цвет настроения синий“, „Цвет настроения черный“, „Ибица“ и много други.

„Много се вълнувам, когато стъпвам на българска земя и особенно, когато стъпвам на сцената на варненския Летен театър, любимият ми Летен театър. Това е най-скъпата и мила сцена в цял свят. Пял съм на най-авторитетните сцени, но този малък летен театър от детството ще бъде най-скъпото ми място. Колко мечти ми идваха в главата, когато като малък бях от другата страна на тази сцена – на вашите седящи места, където сега са моите деца, роднини и приятели. Гледах Лили Иванова, Емил Димитров и се наслаждавах на тяхната музика. Мачтаел съм за една красива кариера и получих такава. Сбъднаха ми се всички желания, свързани с музиката. Сега съм на 52, за мен това е информация само за паспорта. Никога не гледам тези цифри. Докато се срещам с Вас, винаги ще бъда на 20, на колкото дойде моята известност в Русия. Първите 10 години прекарах в слънчева и гостоприемна Варна, а те ми дадоха амбицията да преследвам моите мечти. Над 30 години получавам това щастие да пия за Вас“, сподели на сцената Филип Киркоров.

Певецът направи специален поздрав за варненци, като изпълни две песни на български, а те му се отблагодариха като го обсипаха с цветя.

Буквално – Киркоров слезе при публиката и получи толкова много букети, че едвам успя да ги обхване всички. Един от букетите впечатли изпълнителя. Той получи кораб от бели рози.

Голяма част от публиката по време на концерта бяха туристи от Русия или руснаци, които живеят във Варна и района. Те, както и многобройната българска публика, възнаградиха раздаването на звездата на сцената с аплодисменти и цветя.

Сподели публикацията