Slide
Slide

Албена. Общо 25 места за паркиране на кемпери и каравани ще обособи ваканционно селище Албена за предстоящия летен туристически сезон. Инициативата цели да рестартира дългогодишните традиции, които курортът има в този потребителски сегмент. 20 от тях са разположени под сянката на лонгозните гори по периферията на резерват „Балтата“, а останалите са на първа линия, с директен достъп до плажната ивица.

За желаещите да избягат от рутината, сливайки се с непокътнатата природа, от комплекса осигуряват връзка към системата за чиста питейна вода и електричество, външни душове и тоалетни. Предвидена е възможност за дневен, месечен и сезонен престой, като цените започват от 35,00 лв./ден за зона „Парк“ и 55,00 лв./ден за зона „Море“. Новото предложение комплекс Албена представи за първи път в рамките на провеждащото се специализирано изложение за къмпинг и караванинг във Варна.

За предстоящото лято гостите могат да резервират също уединени къщички „Зелена Албена“, където са на разположение вили „Божура“, къщички „Горска приказка“ – делукс и стандарт, и вили „Болярски стан“. Цените за тях започват от 119,60 лв./ден, и стигат до 177,10 лв./ден, с възможност за настаняване на четиричленни и по-големи семейства. Гостите могат да се възползват от обособени платени и свободни зони на 6-километровата плажна ивица, от разнообразната спортна база и културна програма, от басейни с лековита минерална вода, много ресторанти и барове.

Сподели публикацията