Slide
Slide

София. В ход са заявките за участие в международните туристически изложения ITB – Берлин, което е едно от най-значимите сред туристическите борси в света, както и TTR–Букурещ. В резултат на необходимостта от предприемане на мерки, предотвратяващи разпространението на вируса COVID 19, организаторите информират, че през 2021 година изложението в Германия ще се проведе онлайн между 9 и 12 март 2021 година, а това в Румъния – от 18 до 21 февруари.

„С оглед създаване на максимално облекчени условия за туроператорските фирми, туристическите агенти, сдруженията и общинските администрации, Министерството на туризма и през 2021 година ще организира участието им в най-голямото международно туристическо изложение, като то ще бъде без заплащане на такса
участие за първите 100 записали се съизложители“, съобщават от туристическото ведомство.

Полските туристи са едни от най-нетърпеливите да почиват в България

Оттам посочват, че при достигане на максималния брой участници, записванията се прекратяват. След достигане на максималния брой участници, всички останали желаещи следва да се свържат директно с организаторите на изложението на следния уебсайт: https://www.itb-berlin.com, от където ще получат цялата интересуваща ги информация, както и оферта за заплащане на такса за участие. Крайният срок за подаване на заявки е 8 февруари. 

Заявление за участие ITB BERLIN NOW – Берлин, Германия

В периода 18-21 февруари онлайн ще се проведе и туристическото изложение TTR–Букурещ, Румъния. Посоченият максимален брой участници е 40. До 5 февруари е крайният срок за приемане на заявки от съизложителите. След достигане на максималния брой участници, всички останали желаещи следва да се свържат директно с организаторите на изложението на следния уебсайт www.romexpo.ro, от където ще получат цялата интересуваща ги информация, както и оферта за заплащане на такса за участие.

Заявление за участие TTR –  Букурещ, Румъния

Заявленията за участие, подписани с електронен подпис, се изпращат на имейл  marketing@tourism.government.bg.

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията