Slide
Slide

София. Само четири дни остават до бизнес конференцията на Bulgaria Sports & Wellness Show 2021 (https://bsws.bg/conference-program). Събитието ще се проведе на 18 юни, петък, в зала EFE на столичния хотел Маринела и ще събере собственици и генерални мениджъри на хотели, спортни зали, спа и уелнес центрове, представители на спортните среди, специалисти и инвеститори.

Сред лекторите на форума ще бъдат Живко Иванов – директор „Управление на активи” в „Галакси Инвестмънт Груп”; Милена Иванова – собственик и генерален мениджър на Севтополис Медикъл § Спа (Павел баня); Светла Станева – мениджър корпоративно планиране на Дипломат Плаза (Луковит); Краси Георгиев – ултрамаратонец и мотивационен лектор; Петър Ангелов – управител на веригата Атлетик Фитнес; Мартин Попов – управител на дигитална агенция; Иво Нинов – екстремен атлет; Иван Неделчев – фитнес треньор и преподавател; Весела Тончева – Шенк – собственик на SPARK Fitness & SPA; Светлин Александров – треньор и собственик на CrossFit 681; Ива Арапкюлиева – управител на спортни центрове Европа и Спарта; Йордан Йорданов – преподавател в НСА по здравен, спа и уелнес туризъм и много други.

Конферентната програма ще покрие много от най-актуалните теми за хотелския, спа и уелнес бизнесите, сред които, как с минимални инвестиции да превърнем хотела в „уелнес хотел“; ще станат ли спа и уелнес хотелите хит сред инвеститорите у нас; какви са предизвикателствата и има ли скрити възможности пред фитнес индустрията; кои услуги и концепции залязват, кои са устойчиви и кои са изгряващите “звезди” във фитнесите и уелнес центровете и много други.

На 19 и 20 юни, отново в зала EFE и прилежащите външни площи стотици фенове на физическата активност и динамичния начин на живот ще се включат във фестивала на Bulgaria Sports & Wellness Show (https://bsws.bg/program)Те ще проследят демонстрации по бойни изкуства, екстремни и силови спортове, ще могат сами да се включат в открити тренировки по различни спортове и ще присъстват на лекции и сесии с въпроси и отговори по актуални теми, като как да постигнем и запазим перфектна форма, как да се храним балансирано и как да изградим правилен тренировъчен режим.

За собственици и генерални мениджъри на хотели и хотелски групи все още са налични ограничен брой безплатни места за конференцията и фестивала, като регистрация за участие може да бъде направена с тази форма… (https://forms.gle/BtfrQyBVE3txnGNT9)

Напомняме, че Bgtourism.bg е медиен партньор на Bulgaria Sports & Wellness Show 2021 и всички наши читатели ползват 15% отстъпка от цените за регистрация в конференцията с промокод BGTOURISM (https://bsws.bg/conference-registration)

Bulgaria Sports & Wellness Show е ново събитие от организаторите на Хотелския форум – най-голямата среща на собственици и мениджъри на хотели у нас.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията