Slide
Slide

София. Над 100 хотела в най-големите ни планински и морски курорти, както и във вътрешността на страната, се представят в първото издание на двудневното туристическото изложение Check in @ The Mall Expo. Събитието се провежда в The Mall на бул. “Цариградско шосе”.

Днес и утре, от 10 до 19 часа, жителите и гостите на София, могат да се запознаят с актуалните предложения с почивка у нас.

Хотелиери предлагат ваканция с отстъпки до 40%, както и томбола с безплатни почивки.

Това е едно нетрадиционно решение за начин, по който хотелите директно да застанат срещу крайния потребител и да му дадат възможност да набележи място за своята почивка или дори и за резервация”, съобщи организаторът Ивайло Кожухаров.

Част от посетителите избраха да получат информация от посещавани от тях хотели. Те посочиха, че да тази година са заделили бюджет от 1000 до 2 500 лева за почивка в България.

“Досега почивахме в Гърция, но заради Ковид преоткрихме и красивите места за морска ваканция у нас. Спрях се на хотел, който има басейни, близо е до морето и има много атракции – аквапарк, зип лайн, екшън парк и други. Предпочитаме комплексите от затворен тип, за да сме спокойни да децата си. Изложението е полезно и ни дава възможност да съчетаем шопинга в мола с шопинга, който ни носи приживяване”, сподели пред Bgtourism.bg Румяна Сусуркова – посетител на експото.

Румяна Сусуркова

Check In @ The Mall Expo се организира със съдействието на Hotel Experts BG, Bgtourism.bg, а партньори на събитието са Touchmenu и RENT EVENT.

Снимка хотел Ела, Боровец
Сподели публикацията