Slide
Slide

Албена. Ексклузивно роудшоу в Румъния представя възможностите за лятна почивка, балнеологичен релакс и активна спортна ваканция в Албена. Туристическият керван тръгна на 9 май от Крайова, като вече премина през градовете Тимишоара, Сибиу, Клуж и Брашов. Програмата предвижда провеждането на срещи с туристически агенции и представители на браншовите организации, с местни медии в Плоещ на 14 май и в Сучава на 16-ти. Обиколката завършва в североизточната част на страната, където представителите на Албена ще рекламират ваканционното селище в центъра на Бакау.

„Дълго време планирахме тази акция, която буквално ще кръстоса северната ни съседка от границата с Унгария, през планинските райони на Карпатите, до пределите на Молдова. Отчитаме голям интерес към проявата. С нас пътуват представители и на другите ни комплекси – Бялата Лагуна край Балчик и Forest Beach в Приморско, с които представяме успешно не само нашия бизнес, но и цялото българско Черноморие – като достъпна и сигурна туристическа дестинация“, каза Красимира Стоянова, изпълнителен директор на „Албена Тур“ ЕАД. Тя допълни, че за повечето румънци България е познато и обичано място за ваканция, но има и много хора, които тепърва я преоткриват. „Всички са впечатлени от уникалното съчетание на чисто и лазурно море, девствена природа и лековита минерална вода“, завърши тя.

В рамките на роудшоуто посетителите имат възможност да закупят туристически пакети с отстъпки до 15%, а във всеки град един късметлия печели безплатен уикенд край бреговете на Албена.

Сподели публикацията