Снимкa Руслан Йорданов
Slide
Slide

Добрич. Хотелиери и ресторантьори по Северното Черноморие търсят усилено над 200 служители, които да веднага да бъдат назначени за предстоящия туристически сезон. Позициите бяха обявени днес в Бюрото по труда в Добрич за туристически обекти в трите морски общини Балчик, Каварна и Шабла. На територията на областта е най-големият работодател „Албена“ АД.

Спешно се търсят над 60 камериерки, близо 50 готвачи, както и около стотина бармани и сервитьори. Част от работодателите са посочили, че ще наемат кадри със средно или основно образование, а други са готови да назначат служители и с начално образование. Туристическият бранш обяви свободни позиции за аниматори, пиколи и спасители на басейни.

Преди Великденските празници има и над 10 вакантни места за администратори, които трябва да знаят руски, немски или английски език. Очаква се през следващите седмици туристическата индустрия да обяви още свободни работни места за летния сезон.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията