Остров Джерба, Тунис
Slide
Slide

София. В ход са вече записванията за самолетната програма на туропертора Тез Тур до най-големия средиземноморски остров на Африка – остров Джерба, Тунис.

Специалната оферта е за почивка през септември 2021 г. с тръгване на 19.09 за 5 нощувки. За българските туристи са подбрани 4 и 5-звездни хотели.

САМОЛЕТНА ПОЧИВКА НА О. ДЖЕРБА – 5 нощувки

Островът се намира край бреговете на Тунис и е известен със средиземноморските си плажове и малки впечатляващи градчета, повлияни от берберската, арабската, еврейската и африканската култури.

Хумт Сук е главният град, известен със своите занаятчийски пазари, рибарско пристанище и крепост от 16-ти век. На юг се намира синагогата Ел Гриба, място за поклонение на северноафриканските евреи.

Полетите са директни от София до летището на о. Джерба, изпълняват се с авиокомпания ALK Airlines.

ПРОГРАМА, ХОТЕЛИ И ЦЕНИ вижте тук!

Българските туристи могат да разнообразят своята почивка на красивия остров с допълнителни екскурзии, които се завяват и заплащат на място.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията