Slide
Slide

Бутиковият хотел в сърцето на Варна се качи на голямата туристическа сцена в света през 2013, 2015, 2016, 2017 и 2020 г. Крайният срок на гласуване е 14 юли 2021 г.

Варна. В сърцето на Варна ще откриете Хотел-галерия Графит – локация, в която естетическите нюанси на дизайна и новите технологии създават комфорт и хармония.

Ако определяте себе си като модерни, уверени, амбициозни и забързани в безкрайния лабиринт на ежедневието личности, то вие сте от онези съвременни туристи, които не правят компромис с качеството. И това неизбежно ви води в Графит.

В последните години хотелът се доказа като притегателен център за градски мечтатели, търсещи продукт, поднесен с много вкус и отношение.

Независимо дали пътувате по бизнес или за почивка и вдъхновение, Хотел-галерия Графит улавя пулса ви, грижи се за отдиха ви, аплодира професионалните ви успехи и празнува личните ви поводи.

В тревожността на настоящето Хотел-галерия Графит продължава да стои плътно до своите гости, осигурявайки им безопасна среда и приятен престой.

Елегантният хотел в сърцето на Варна е фаворит за настаняване при бизнес пътувания до морската ни столица

За това свидетелстват и завоюваните престижни награди на World Travel Awards (2013, 2015, 2016, 2017, 2020), Tripаdvisor Travellers’ Choice (2020) и Travel & Hospitality Award (2021).

Кампания за ранни записвания – лято 2021 в Хотел-галерия Графит

За поредна година Хотел-галерия Графит е номиниран в категорията „Водещ бутиков хотел на България 2021“ на Световните туристически награди и това никак не е случайно. С акцент върху детайла, концепцията му обединява нестандартен интериорен дизайн, сътворен от четирима български архитекти, класическо портфолио от бизнес услуги, персонално отношение и грижа за клиента.

На ваше разположение са релакс зона, отговаряща на вкуса и лайфстайла на съвременния пътник, модерен градски ресторант с меню-селекция с копнеж за лято и море, художествена галерия, превърнала се в един от културно-събитийните центрове на града и нова бутикова сладкарница, която посреща своите гости с ръчно изработени десерти и авторски коктейли.

Подкрепете Хотел-галерия Графит на Световните туристически награди 2021 г., като гласувате на следния линк: https://www.worldtravelawards.com/vote

Изберете Europe | Bulgaria | Bulgaria’s Leading Boutique Hotel | Graffit Gallery Hotel

Крайният срок за гласуване е 14.07.2021 г.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията