Slide
Slide

Топ йога инструктори пристигат в Терма вилидж за майските йога ваканции

Кранево. Йога камповете са едни от най-предпочитаните за здравословен отдих по родното ни Черноморие. У нас вече се организират специализирани едноседмични кампове за семейства или само за дами, господа или двойки. Едно от местата, където йога упражненията са в отлична комбинация с чистия въздух, уютен хотел и близостта на хубав просторен плаж е Кранево.

Добруджанското черноморско селище привлича кандидатите да се раздвижат и да се заредят със слънчева и позитивна енергия след зимния сезон е спортният ваканционен комплекс „Терма вилидж“.

Специалистите по йога Ния Коновска и Росица Божкова – Михайлова са разработили специална едноседмична програми по часове. Те са комбинация от сутрешна йога, разходка по плажа, следобедно групово занимание, релакс в СПА центъра или в басейна, а за финал – вечерна йога.

„Тази седмица е една необикновена възможност да се откъснете от рутината, да предизвикате себе си, да опитате нещо ново, да потърсите отговори навътре и да сложите начало на една положителна промяна. Програмата на семинара включва йога практики за раздвижване и балансиране на тялото и ума, дихателни практики, беседи, разходки, практики за себепознание и себеразвитие, както и специално меню, вдъхновяваща обстановка и възможност за пълно презареждане, благодарение на природните ресурси – море и минерални води“, споделя Ния Коновска.

Тя е лицензиран преподавател по йога, обучител и водещ на йога за бременни и йога
за мама и бебе, магистър по артистични психо-социални практики и психодрама, както и организатор на семинари и групови практики за себеразвитие.
„За мен йога е безгранично море – вдъхновение, което променя мисленето, разтърсва сетивата, предизвиква ума и разгръща сърцето. Йога е динамичният стремеж към себеразвитие, но и покоят на себеприемането“, добавя йога преподавателят.

Росица Божкова – Михайлова е психолог, писател, пътешественик, дула, йога инструктор, констелатор, фасилитатор, майка на три деца и разбира се, още много отвъд това…

От ранна възраст тя проявява интерес към източните практики и езотерични учения в търсене на смисъла на човешкия живот. Пътят ѝ преминава през различни и многообразни опитности и учения, отвежда я в Индия, Тайланд, Египет, Перу, и Мексико, среща я с необикновени хора, просветлени учители, шамани и Посветени, като допълва необикновения пъзел, разкриващ духовният смисъл на човешкото съществуване. В професионалния си живот успява да следва сърцето и мисията си, като се води от девиза „Живей себе си“, вдъхновявайки много хора да открият и да последват собственото си предназначение. От години работи и в полето на пренаталното възпитание и подготовка на жената за раждането и осъзнатото майчинство. Нейна страст е трансперсоналната психология, по-специално разкриването на невидимите корени на настоящите проблеми в миналите прераждания или историята на предците (регресии и констелации).

Тя завършва магистърска степен по българска филология и психология, както и двегодишен курс за йога инструктори към НСА, както и множество допълнителни обучения, семинари и тренинги по йога у нас и по света. Има допълнителни сертификати по хипнотерапия, Soul Detective work, семейни констелации, енергийна психология и др., като непрестанно обогатява своята опитност и професионално развитие на семинари и обучения. Основател и управител на студио за себеразвитие Янтра, съвместяващо духовните учения с практическата проява и с грижа и насоченост към осъзнато родителство още от бременността.

От 13 до 20 май е йога седмицата за дами, господа или двойки, с йога инструктор Росица Божкова- Михайлова. От 20 до 27 май йога инструктор Ния Коновска очаква желаещите да се включат в йога седмицата за семейства с деца.

Сподели публикацията