Пампорово, снимкa Руслан Йорданов
Slide
Slide

Пампорово. Ски зона Пампорово ще бъде отворена отново на 16 януари – събота. Цените остават промоционални до 22 януари (включително), информират от „Пампорово“ АД.

Актуалната обстановка туристите могат да следят ежедневно чрез камерите на живо в сайта pamporovo.me

52 лева ще бъде цената за лифт карта за възрастен, за младежи – по 42 лв., а за дете – 31 лева. Те могат да бъдат закупени и чрез сайта pamporovo.me.

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова, както и Боран Хаджиев – кмет на община Чепеларе, инспектираха Пампорово за спазване на мерките и лично се увериха, че местните хотелиери предлагат безопасна и сигурна почивка на туристите

Припомняме Ви, че хотелиери споделиха пред bgtourism.bg, че заетостта в курорта значително се увеличава от този петък. Основно българи се наслаждават на СПА и ски възможностите в Пампорово, който предлага на туристите още много възможности за разнообразна и интересна ваканция целогодишно.

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

 

Сподели публикацията