Slide
Slide

Варна. Нова Спа процедура, вдъхновена от световно известната органик сертифицирана марка VOYA, има вече в уникалния термален комплекс в България AquaHouse Thermal & Beach в курорта Св. Св. Константин и Елена. Сред ексклузивните процедури в менюто са бодирепингите с органик водорасли ламинария на VOYA. Процедурата представлява обвиване на тялото с ленти Ламинария, които се „събуждат“ непосредствено преди всяка терапия, за да освободят безценните си съставки единствено и само за Вас.

AquaHouse Thermal & Beach е първото място в България, където се предлагат подобни спа процедури с водорасли ламинария на VOYA“, заяви за BGtourism.BG официалният представител на марката за страната ни Дебора Дончева.

Главният представител на VOYA за България Дебора Дончева глези клиентите на петзвездните комплекси не само с VOYA, но и със световно известната марка Anne Semonin Paris

Тя посочва още, че в Аквахаус се предлагат още и вани Lazy Days на VOYA ORGANIC се използват само ръчно събирани водорасли Fucus Serratus от дивия бряг на Ирландия. Те са доказали своята ефективност в борбата с остаряването и целулита. Подходящи са при настинки и физическо неразположение, като много бързо възстановяват организма. Идеално средство за отпускане и успокояване на нервната система, гарантиращо добър и спокоен сън! Ваните с водорасли са подходящи и за хора страдащи от дерматити, екземи и дори псориазис, като успокояват и облекчават кожата.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията