Slide
Slide

11 100 лева е една от най-високите пакетни оферти за Нова година в България, показа проучване на BGtourism.BG. Предложението е на петзвездния хотел Арте във Велинград и е за настаняване в Президентския апартамент на хотела.

Цената включва настаняване за 4 нощувки и е за 6 души. Така на човек се пада средно по близо 500 лева на ден за разкоша, който ще получи в СПА столицата на Балканите.

Апартаментът е продаден за Нова година, а хотелът е изчерпал своите пакети, коментираха от петзвездния комплекс пред BGtourism.BG.

Двойните стаи в Арте за Нова година с настаняване за двама възрастни и до две деца са по 3000-3500 лева, а едноспалните и двуспалните апартаменти варират между 3600 и 4300 лева за новогодишен пакет от 4 нощувки. За ВИП апартамента клиенти на хотела са извадили 5275 лева от банковата си сметка. Домакините посочват, че в цените са включени: нощувките, минерална вода в стаята, закуски и вечери, празнична Новогодишна вечер, първоянуарски брънч, празнична програма и анимация за малките гости, спа център, интернет и др. За празниците гостите на хотела ще бъдат забавлявани от Веселин Маринов, Глория, Ники Кънчев, Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев, Георги Мамалев, Сигнал и DJ Дамян. В същото време интернет мрежата е залята от компанията „Раздвоен съм“, която включва множество съпоставки между оферти в наши хотели и в топ дестинации. Оказва се, че цените в България често са по-скъпи отколкото разкоша в топли дестинации като Дубай или в съседни до страната ни топ хотели в Гърция и Турция. Високите цени на пакетите са на път да оставят част от хотелите по родното ни Черноморие почти празни. Част от родните ни петзвездни хотели са на по 20 % заетост към днешна дата. По Северното Черноморие най-голям интерес има към хотелите Интернационал в Златни пясъци и хотел Астор Гардън в курорта Св. Св. Константин и Елена.

По морето Интернационал и Азалия си разпродадоха офертите за Нова година, хитът е Астор гардън

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията