В Хотел Интернационал гостите ще бъдат забавлявани от Васил Найденов, а в Астор Гардън с хитовете на Любо Киров
Slide
Slide

По Северното Черноморие има хотели с едва 10-15% заетост

Първенци по продадени пакети за Нова година по морето са хотелите Интернационал в Златни пясъци и хотел Балнео & СПА Азалия в курортa „Св. Св. Константин и Елена“. Още през ноември те запълниха своята леглова база, установи проверка на BGtourism.BG.
„Интернационал е с 325 двойни стаи и апартаменти. Новогодишните ни пакети (3- и 4-дневни) са разпродадени на 100%, от повече от месец насам. Преобладаващата публика са българи, които ще празнуват Нова година в бална зала „Белини“, в приятната компания на Васил Найденов, Рени, Галена, както и част от „Ку-Ку“ бенд – Годжи, Борис и Невена“, заяви за BGtourism.BG Дилян Георгиев – ръководител Продажби и Маркетинг в петзвездния хотел.
„Продадено“ – този надпис стои и на Новогодишната оферта на хотел Балнео & СПА Азалия от средата на ноември. От там посочват чрез сайта си: „Благодарим на всички наши гости за интереса да отпразнуваме заедно посрещането на Новата 2019 г.! Новогодишната оферта е изчерпана. Всички желаещи да отседнат при нас за другите празници – 6 декември, 8 декември и Коледа, могат да разгледат нашите специални предложения“, информират от хотела, който е един от най-търсените в региона.


Хитът в предлагането тази година е новият петзвезден хотел Астор Гардън в курорта „Св. Св. Константин и Елена“, към който има голям интерес и скоро също може да обяви край на продажбите.
Празнична е вече обстановката там. Навръх Нова година гостите, които ще изберат да прекрачат в 2019 година по бляскав начин, ще бъдат забавлявани с хитовете на Любо Киров и Анелия, като в предходните дни техни гости ще бъдат Дичо (29 декември), Камелия (30 декември) и други изпълнители. Градусите на забавлението като водеща ще вдига неповторимата актриса Катерина Евро. Това не е всичко! Домакините са избрали специално празнично меню и изкушение за сетивата за събитието, за което всички вече се подготвят.


Празничната вечеря в ресторант „Азаро“ е от 9-степенно меню – богато и разнообразно. По време на престоя си гостите ще могат да релаксират, защото в цената на всички пакети е включен безплатен достъп до водната зона на АQUAHOUSE Thermal & Beach.


В ресторант Monty by Andre Tokev също са се подготвили да взривят вкусовите рецептори на своите гости със 7-степенно новогодишно меню. Новогодишната вечеря в Monty by Andre Tokev, заедно с пакета от маркови напитки, е на цена от 210 лв.
Не такава обаче е ситуацията в не малка част от 4 и 5-звездни големите хотели по Северното Черноморие, където базата е почти празна. Заетостта, която се отчита там към днешна дата е едва около 10-15 процента.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията