Slide
Slide

София. Започнаха резервациите за почивка през февруари и април на остров Мавриций, съобщиха от Абакс. Мавриций е остров, разположен източно от най-големия африкански остров – Мадагаскар. Едно от най-впечатляващите неща за този остров е, че някога е бил дом на вече изчезналата птица Додо! Страната също така е известна с голямото си разнообразие на флора и фауна, а вечно усмихнатите маврицианци са част от колорита на страната!

Красивите плажове, кораловите рифове и превъзходен климат са в състояние да накарат всеки посетител да се влюби в острова! За това от Абакс предлагат една нова прекрасна и екзотична програма. Датите са 14.02.2022 г. и 01.04.2022 г.
При изборът на хотел, туристите могат да изберат между 2 опции: RIU Creole 4* Superior или RUI Le Morne 4* Premium, част от веригата RUI, което е гаранция за високо качество и стандарти.

Стаите и на двата хотела са просторни и модерно оборудвани. Базата на изхранване е All Inclusive с цел туристите да могат да се насладят пълноценно на своята почивка! Гостите на двата хотела могат да се любуват на обширна плажна ивица. Полетите до о. Мавриций са с Турските авиолинии в удобни часове. А трансферът от летището до двата хотела се извършва с автобуси 3*/ 4* и отнема около 1 час и 15 мин.

Разбира се, от туроператора са помислили и за сигурността и безопасността на туристите, затова пакетните цени включват и две застраховки (Медицинска и Отмяна на пътуване), покриващи риска от заразяване с COVID-19.
Съвсем спокойно можем да кажем, че благодарение на невероятна си флора, вечно усмихнатите хора и невероятното обслужване, Мавриций се е превърнал в едно райско кътче, което само чака своите посетители, за да ги потопи в една несравнима красота и да им подари едно запомнящо се преживяване!

Сподели публикацията