Slide
Slide

София. Както обикновено, компанията, която може би е номер 1 в онлайн залозите в България, се грижи за най-доброто изживяване на своите клиенти. За старта на най-значимото състезание на континентално ниво за националните отбори по футбол в Европа от еfbet са подготвили награден фонд от над 202 000 лв.

За да участва в играта, клиентът трябва да е направил залог на поне една среща или дългосрочно събитие от “Евро 2020” с минимален залог от 10 лв. Тегленията на печелившите участници са на случаен принцип и са разпределени на 8 етапа. През времето на груповия етап на първенството са предвидени 3 тегления, при които 800 участника ще получат по 50 лв. За осминафинала, в едно теглене, 400 участника ще получат по 100 лева. На фаза четвъртфинал на първенството 150 клиенти на сайта на efbet ще получат по 150 лева в едно теглене. Полуфиналът ще зарадва 80 участника с по 200 лв., а на финала след извършено теглене, 10 клиента ще имат в сметките си 500 лв. повече.

Тегленето на наградите ще се осъществява публично във фейсбук страницата на организатора. Всички печеливши ще бъдат персонално уведомени чрез имейл и спечелените награди ще им бъдат кредитирани в личните им акаунти в рамките на 24 часа след тегленето. Подробно за наградите можете да разберете тук.

16-ото европейско първенство по футбол вдъхнови efbet и за още награди. Компанията дава възможност за регистрация и 10 лв. бонус „без депозит“. еfbet кредитира феновете под формата на безплатен залог в тяхната сметка. Офертата е валидна само за нови клиенти, регистрирани в периода след 07.06.2021г. до края на първенството. Офертата важи само за български граждани и лица пребиваващи на територията на Република България, които са направили регистрация в промоционалния период – от 00:00ч. на 07.06.2021г. до 23:59 ч. на 11.07.2021.

еfbet – тръпката сега е в Европейското – 11 града, 11 държави, от 11 юни до 11 юли.

*публикация

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията