Slide
Slide

Сега можете да се доближите до природата, без да се налага да разпъвате палатка. Френската компания Lumicene ни сюрпризира приятно, като създаде „LumiPods“ – стаи във формата на дървени кабини, които позволяват да  превърнат вашата почивка в луксозно изживяване.

Стаите са с кръгъл дизайн. Част от тях са със стъкло, което позволява гостите да имат най-добрата гледка пред тях, вдъхваща спокойствие.

Няма да познаете това място до Каварна! Наш курорт смени визията си за една зима

Симпатичните къщички са едва 183 квадратни метра и разполагат само със спалня и баня. Вътре гостите могат да се възползват от окаченото двойно легло, както и вграден гардероб, мивка, тоалетна и душ.

Грифид хотели отново представят нова и модерна концепция за българския туристически пазар

Дори и при студено време гостите могат да разчитат вътре да бъде топло и да бъдат добре изолирани от лошите метеорологични условия. Дизайнът позволява къщичките да се сглобят само за два дни. 

Стъклените врати дават възможност на светлината да влезе в стаята. Големият прозорец е с диаметър 5 м, който заема половината от капсулата, позволява непрекъснат поглед към дивата природа отвън. За да има усещане за преливане, стената напълно се плъзга, благодарение на двете релси, държащи алуминиевите рамки, позволявайки свеж въздух да влезе в стаята и да я направи като част от външно пространство за секунди.

Настоящите проекти са само за места, където може да бъдат свързани с мрежи за електричество, вода и отпадъчни води. Очаква се обаче до следващата година да се въведат подобрения, които да позволяват да се поставят навсякъде.
Напълно оборудваният LumiPod струва 70 000 евро.

Чужденци измъкват по 3 млн. лева от родното Черноморие с измислени жалби

Сподели публикацията