Slide
Slide

Кранево. Гръцкият изпълнител Аристос Константину ще бъде гост на 21 май в 5-звездния хотел Casa di Fiore SPA & Medical. Всички гости ще имат възможност да се отдадат на специален гръцки уикенд в прекрасната атмосфера на един от най-новите и желани хотели край морето. В периода от 20 до 22 май домакините предлагат интересна средиземноморска тематична вечеря в ресторант „Botanico” и Live Music на живо.

Гостите ще могат да се насладят и на всички удобства, които комплекса предлага:

СПА и Медикъл център с горещи вътрешни и външни басейни с минерална вода; СПА зона с арома сауна, кедрова сауна, инфрачервена сауна, Финландска сауна, парна баня, солна стая, релакс зона, кнайп пътека и фитнес.

Множество забавления за деца като детска анимация с дискотека и прожекция на фимчета; детски бюфет; детски басейн и игрална зала.

Изключително разнообразен бюфет в ресторант “Botanico” с изкушаващи специалитети, приготвени на място от нашите Шеф готвачи с продукти от собствени ферми; палитра от домашно приготвени десерти; пица на италианска пещ; богат избор на свежи салати; здравословен бюфет; хляб от нашата пекарна

А градината на хотела ще омае всички гости с красивите цветни пейзажи, зелените дървета в причудливи форми и разкриващата се безкрайна гледка към морския бряг.

За резервации: тел. 0875 357575 или www.casadifiore.com

Сподели публикацията