Slide
Slide

Бургас. Лиъм Нийсън пристигна в България, за да участва в най-новия си филм. Той е кацнал на летището в Бургас, а новината съобщи кметът на морския град Димитър Николов, който публикува видео във своята фейсбук страница.

Актьорът е заснет на летището в Бургас. Нийсън е в страната ни, за да участва във филм, който се снима в Созопол. Утре на пристанището започват снимките с него. Холивудската звезда доби голяма популярност у нас с участието си във филма „Твърде лично“.

В „Списъкът на Шиндлер“ на Стивън Спилбърг Лиъм Нийсън играе в ролята на харизматичния индустриалец Оскар Шиндлер, който по време на Третия Райх спасява близо 1200 юдеи от нацистите, като ги назначава в своята фабрика. Нийсън жъне голям успех сред критиците и публиката. С филма успява да направи своя голям пробив и получава световно признание. Номиниран е от Филмовата академия на САЩ (Оскар) и от Британската академия за филмово и телевизионно изкуство (BAFTA), а също и за Награда Златен глобус.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията