Хотел "Перелик"
Slide
Slide

На 15 и 16 януари в Пампорово ще отбележат Световният ден на снега (World Snow Day).

Пампорово. Зимният ни курорт Пампорово обяви отстъпки от 40% за резервации до 27 януари. Предложенията са за настаняване в хотелите „Орловец“ и „Перелик“. Специалното предложение може да бъде получено само след онлайн резервация за делничните дни в първия месец на годината в сайта pamporovo.me.

Пампорово с ръст от над 30 процента от началото на ски сезона, отчита се увеличение и на български, и на чуждестранни туристи

С всяка резервация гостите на красивия курорт получават: нощувка в избран тип помещение, закуска на блок маса в ресторант 5*, достъп до Body & Soul Spa Lounge, транспорт до ски зоната и обратно, ски гардероб за съхранение на собствено оборудване в хотела и на Ски център 2 – Малина и др. В курорта има чудесни условия за зимна ваканция, а гостите имат възможност да закупят онлайн и своите лифт карти. Туристите могат да се спускат по 14 чудесно приготвени писти. В Пампорово почиват основно български, румънски, британски и гръцки туристи.

Делнични дни в хотел Орловец 5* с 40% отстъпка

Делнични дни в хотел Перелик 5* с 40% отстъпка

На 15 и 16 януари в Пампорово ще отбележат Световният ден на снега (World Snow Day). Това ще стане със снежен купон на открито, а домакините са подготвили много музика, състезания и изненади. Пистите в събота ще бъдат огласяни от DJ сет и Керана и Космонавтите, а купона ще бъде гарниран с много забавления във фън зоната и томбола с големи награди. На 16 януари ще има и много игри за малки и големи на открито – забавно стрелбище, състезание с шейни и др. Празникът е инициатива на Международната ски федерация и има за цел да запали децата по зимните спортове.

Сподели публикацията