Корицата на изданието за 2022 г.
Slide
Slide

София. Тече усилена подготовка по отпечатването на тазгодишното издание на Къмпинг пътеводителя на България. Корицата е вече готова и официално беше представена от издателя Camping.bg. Дизайнът й следва линията на предходните два пътеводителя – тези от 2020 и 2021 година.

На корицата за 2022 г. има снимки от нови български къмпинги, които географски са от четирите краища на страната – Северна, Централна, Южна България и Черноморие. Екипът на Camping.bg е подбрал кадри представящи и разнообразните форми на къмпинг настаняване – палатки, каравани, кемпери, покривни палатки.

Основната снимка на корицата на Къмпинг пътеводител 2022 е от къмпинг Алба, намиращ се до с. Скобелево, общ. Павел баня. Останалите снимки са от къмпинг Кукери (с. Кошов, русенско), Термален къмпинг Велинград и къмпинг Лагуна (к.к. Златни пясъци). В него ще има информация за 40 български къмпинга и туристически забележителности около тях, разделени в маршрути. Хартиеното издание ще бъде триезично – на български, английски и немски, а отделно е предвиден и свободен достъп до интерактивни дигитални негови версии на шест езика – български, английски, немски, френски, полски и румънски.

Единственото печатно издание за къмпинг туризъм у нас – Къмпинг пътеводителят на България се планира да влезе за печат в края на февруари и за старта на активния сезон да бъде наличен по всички включени в него къмпинги, магазини за къмпинг, караванинг и туристическо оборудване, дилъри на кемпери и каравани и т.н. Разпростанява се безплатно.

Сподели публикацията