Slide
Slide

Членовете на StudentClub ще пътуват в целия свят при специални условия, създадени специално за техните нужди

София. Цени с отстъпка, гъвкавост при промяна на датата, допълнително тегло на багажа, upgrade на статуса след завършване, безплатен супер Wi-Fi на борда. Това са част от предимствата на глобалната програма, която QatarAirways разработи и пусна специално за студентите по света, съобщават от компанията за bgtourism.bg. StudentClub ще бъде част от програмата за лоялност QatarAirways PrivilegeClub и ще предлага редица привилегии, създадени за специфичните за студентите нуждите при пътуване.

Регистриралите се в студенстската програма ще получат автоматично и членство в QatarAirways PrivilegeClub, което ще отключи още повече предимства за тях, а при дипломирането

ще получат по-високо ниво на членство като подарък, както и 5,000 бонусни мили Qmiles

при препоръка към приятел да се присъедини към StudentClub. Главният изпълнителен директор на QatarAirwaysGroup, Негово Превъзходителство г-н Акбар Ал Бакер, изтъква важността младите хора да пътуват и надграждат познанията си за света, да трупат опит и да имат възможности за много и различни изживявания, които да помагат за формирането и преследването на по-стойностни и по-високи цели.

Новата програма е създадена така че да предлага най-доброто при пътуванията на студентите,

както с цел обучение, така и пътувания през ваканциите. Каквато и да е целта на пътуването, то е важна част от живота ни, а за авиокомпанията е удоволствие да предложи по-достъпни и удобни пътувания за студентите от целия свят чрез програмата StudentClub.

Международната туристическа борса „Ваканция & СПА Експо“ ще се проведе през април

Новата програма е част от иновационните промени на програмата за лоялни клиенти на авиокомпанията -QatarAirways PrivilegeClub, която постоянно се развива в стремежа си дада осигурява по-голямо признание и предимства на пътуващите за тяхната лоялност във времето и да ги разграничава, предлагайки им най-добрите оферти за пътуване и най-специалните привилегии. Като членове на PrivilegeClub,

студентите ще печелят Qmiles всеки път, когато летят с QatarAirways,

авиокомпаниите от oneworld® или ползват услугите на партньорите на авиокомпанията. Ще печелят бонусни мили и, ако ползват QatarAirways кредитна карта, пазаруват в специалните магазини на PrivilegeClub или други партньори. Натрупаните мили, могат да бъдат използвани за полети, допълнителен багаж за полетите на QatarAirways, за пазаруване в Qatar Duty Free, както и полети или хотелско настаняване при редица партньори. Присъединилите се към StudentClub ще получат дигитална карта, която могат да запазят в техния мобилен портфейл или в мобилното приложение на QatarAirways. Всички студенти, на каквато и да е форма на обучение и възраст между 18 и 30 години,могат да се регистрират в програмата StudentClub на qatarairways.com/StudentClub.

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията