Снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

София. Международното туристическо изложение „Ваканция & СПА Експо“ ще се проведе през април 2021 г., обявиха днес организаторите. Традиционно борсата се реализира през февруари, но предстоящото 38-мо издание ще бъде на 22 и 23 април 2021 г., в ИЕЦ – София. Компаниите, заявили участие до 10 февруари 2021 г. ползват 10% отстъпка от цената на ангажираната площ!

Всички документи и условия за участие ще намерите
тук

„По време на предстоящото издание на „Ваканция & СПА Експо“ включваме хибридни съпътстващи събития – дискусии и срещи с физическо и онлайн участие, нови протоколи за здраве, безопасност и хигиена, в съответствие с всички изисквания в момента.

В светлината на въздействието на коронавируса, тенденциите в бизнеса се променят с изключителни темпове и необходимостта да споделяме идеи и да обсъждаме проекти, както и срещите лице в лице остават жизненоважни“, споделят още организаторите на „Ваканция & СПА Експо“.

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията