Qatar Airways предоставя 100 000 безплатни билети на медици от първите линии по целия свят
Qatar Airways предоставя 100 000 безплатни билети на медици от първите линии по целия свят
Slide
Slide
Slide
Slide

Доха. Катарските авиолинии обявиха, че от утре започват да предоставят 100 000 безплатни билети на медици от първите линии по целия свят. Предложението, което е в знак на благодарност за отдадеността на здравните специалисти, е публикувано на официалния сайт на компанията. Всеки здравен работник може да вземе със себе си и придружител, като за него билета също ще бъде безплатен. Офертата е валидна от 12 до 18 май 2020 г. Период на резервация на промо код: От 12 май до 28 ноември 2020 г., а периодът на пътуване: от 26 май до 10 декември 2020 г. (последно изходящо пътуване). С този ход от авиокомпанията искат да изразят своята огромна благодарност към всички здравни специалисти на първа линия по целия свят.

“Вашите огромни усилия и невероятна устойчивост ни дадоха надежда в тези времена на несигурност. Като признание за вашата упорита работа и всеотдайност, ние предлагаме 100 000 безплатни билети при полетите на Qatar Airways. Като медицински специалист имате право на следните предимства до два безплатни билета в икономична класа за себе си и придружител, така че можете да отведете и него на заслужена почивка до дестинация по ваш избор в нашата мрежа. Вземете 35% отстъпка в търговските обекти на Катар Duty Free в нашия най-модерния център, международното летище Хамад в Доха. Посетете тази страница, започвайки от 12 май 2020 г. в 00.01 часа в Доха (GMT +3), за да се регистрирате и да получите своя изключителен промо код.
Ограничен брой промоционални кодове ще се разпространяват ежедневно за всяка страна. Моля, обърнете се към подходящите медицински професии и се уверете, че имате документ за самоличност при пътуване.
Тази промоционална оферта е строго достъпна само за медицински специалисти на първа линия. Допустимите здравни професии са ограничени до: лекар, медицинско лице, медицинска сестра, фелдшер, лаборант, клиничен изследовател, фармацевт. Задължително е да се представи оригиналната медицинска идентификация (документ, лиценз) на бюрото за регистрация на летището в момента на отпътуване, като в него трябва ясно да е посочена професията, както е представена във формуляра за регистрация на офертата”, съобщават от Катарските авиолинии.
Ако медицинският специалист не е в състояние да пътува, придружителят няма да бъде приет при регистрация, за да се качи на полета.
Qatar Airways си запазва правото да анулира всяка резервация без предварително предупреждение, ако се подозира невярна идентификация или измама.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията