Slide
Slide

Златни пясъци. Един от емблематичните хотели в курорта „Златни пясъци“ – „Астория“, прекрати своето партньорство със световноизвестния бранд RIU Hotels & Resorts. През новата 2022 година хотелът, който през тази година ще отбележи 60 години от основаването си, ще продължи самостоятелно своето успешно развитие след ползотворното си сътрудничество с испанската хотелска верига.

Собствениците на хотела информираха своите партньори и туристи за прекратеното сътрудничество, като ги уверяват, че екипът, който през последните 3 години се грижеше за имиджа на хотела и качеството на предлаганите услуги, ще продължи да развива и подобрява продукта си със същата отдаденост и стремежи – да предоставя най-добро обслужване и максимални гаранции за здравето и безопасността на гостите, доверили се за своята незабравима лятна почивка и да постигне тяхната висока удовлетвореност.

„Тера Тур Сервиз“ ЕООД и RIU преустановяват своето партньорство в края на 2022 г.

„Предстои един предизвикателен летен сезон, в който с професионалното си представяне и с атрактивно разширяване на нашата досегашна All Inclusive програма ще успеем да привлечем още повече гости и да ги превърнем в наши редовни посетители и занапред. Запазваме всички предлагани до момента услуги“, съобщиха от хотела, който включва и новости в своя продукт за предстоящия летен туристически сезон.

Припомняме Ви, че в края на август м.г. българската компания „Тера Тур Сервиз“ ЕООД – собственик на хотелите Riu Pravets Resort, Riu Helios Bay, Riu Helios, Riu Helios Paradise, Riu Palace Sunny Beach и SUNEO Helios Beach – част от групата на световноизвестния бранд RIU, обяви, че преустановяват досегашното си сътрудничество с RIU SA II. Партньорството в Riu Helios Bay, Riu Helios, Riu Helios Paradise и Riu Palace Sunny Beach ще продължи до края на 2022 г., а в SUNEO Helios Beach и в Riu Pravets Resort – до края на 2021 г.

Сподели публикацията